Odběr novinek

Pokud chcete být pravidelně informováni o všech podstatných novinkách na webových stránkách Ibis CMS máme pro vás řešení. Nabízíme vám zasílání informací formou e-mailu.

Systém funguje velmi jednoduše:

  1. Pokud chcete být o novinkách pravidelně informováni, přihlásíte se k odběru novinek ve formě e-mailů.
  2. Abychom si ověřili, že to opravdu chcete, přijde vám potvrzovací e-mail s odkazem.
  3. Pokud novinky chcete opravdu odebírat, kliknete na odkaz a potvrdíte tak svůj zájem.
  4. Pokud již dále novinky nebudete chtít do své elektronické schránky dostávat, najdete na konci každého e-mailu odkaz na odhlášení.
  5. Po kliknutí na odhlašovací odkaz budete vyzváni k potvrzení odhlášení a následně odhlášeni.

K odběru novinek se přihlaste zde:

Váš e-mail:

/ 03.05.22 /

Pracujeme dál

Říkám to všem zákazníkům - pokud nebudete udržovat Novinky/Aktuality, stanou se z nich Stařinky a návštěvníci si budou myslet, že jste firmu zavřeli a/nebo že se nic nového neděje. A to obvykle není pravda. Stejně jako v tomto případě...

/ 22.12.17 /

Co snížilo míru okamžitého opuštění o 82 %

U webu Olchavova.cz jsme se podívali do Google Analytics na míru okamžitého opuštění na dlouhodobé škále a odhalili jsme snížení míry okamžitého opuštění o parádních 82 %. Čím toho bylo dosaženo?

/ 30.05.16 /

Be Bop Lobby Bar

Pro Hotel Alcron, jehož restaurace má Michelinskou hvězdu, jsme udělali stylový web pro Be Bop Lobby Bar.

Není plánován žádný termín.


Zákazníci o nás napsali

S rychlostí, odborností a přístupem společnosti WebConsult.cz jsme byli velmi spokojeni.

Petr Hrůza

Profíci a navíc s lidskou tváří, kteří vědí, co je zákaznický servis.

Petra Nemravová

Upřímně přiznávám, že spolupráce je pro nás inspirující, především v oblasti vývoje dalších funkcí, díky nimž se náš portál stává pro naše návštěvníky uživatelsky příjemnější.

Marcel Divácký

Oceňuji vysokou profesionalitu a zejména dodržení velmi krátké doby na přípravu webu.

Michaela Frýdová

Anketa

Které roční období máte nejraději?

Jaro (27%)

Léto (24%)

Podzim (25%)

Zima (25%)